HERKEN JE DIT OOK?

  • Lig je wakker van je werk?
  • Je hebt een prima baan, toch denk je “ is dit het nu?”
  • Werkloos?
  • Weet je wat je wil, maar niet hoe te bereiken of durf je de stap niet te zetten?
  • Behoefte aan een gesprekspartner? Niet alleen als het wat minder goed gaat maar ook om scherp te blijven en te groeien in een functie.
  • Je wilt voorkomen dat je straks niet meer mee kan in een veranderende organisatie.
  • Je bent toe aan een volgende stap in je carrière en/of aan je volgende baan maar je weet niet goed wat je eigenlijk wilt en hoe je dat aan moet pakken.
  • Je zoekt naar een betere balans tussen werk en privé.

Als loopbaancoach help ik je weer plezier terug te krijgen in ( je ) werk!

WERKWIJZE LOOPBAANCOACHING

Herken je jezelf in één van deze vragen? Nieuwsgierig wat ik samen met jou kan bereiken en wat hierbij mijn werkwijze is?

In een kosteloos en vrijblijvend gesprek vertel ik je graag over mijn werkwijze en wat je van mij kan verwachten. Geen enkel traject is standaard. Afhankelijk van de vraag en behoeften wordt het traject ingevuld. In de tijd tussen de gesprekken wordt er gewerkt met huiswerkopdrachten. Ieder traject wordt afgerond met een plan, gericht op de toekomst. Neem gerust contact op!

TIP! Loopbaanadvies is belasting aftrekbaar.

Wilt je een traject particulier ingaan? Als particulier, werkgever en ondernemer zijn de kosten ( incl.BTW ) voor loopbaanadvies als studiekosten aftrekbaar. Dit wanneer er sprake is van een leertraject waar je kennis opdoet onder begeleiding. Er moet voor de aftrekbaarheid altijd verband bestaan met inkomensverwerving en of verbetering op de arbeidsmarkt.

KLANT REACTIES

“Ondanks dat ik op mijn leeftijd (50jaar) natuurlijk de nodige ervaring en zelfkennis heb, heeft Monique mij inzicht laten krijgen in wat voor mij ècht telt en belangrijk is. Door mijn kernwaarden te benoemen wordt het zoeken en vinden van een passende baan gestructureerd en gestroomlijnd. Ook en met name de praktische oefeningen en tips m.b.t. solliciteren en alles wat ermee samenhangt waren voor mij erg waardevol. Bovenal is Monique een prettig persoon, die je in haar woonkamer uitnodigt om professioneel aan de slag te gaan. Dankjewel voor het uitzetten van het juiste pad.”

S. Savelkoul

 

“Monique is een professionele coach die bij haar cliënten de juiste snaar weet te raken door enerzijds haar warme persoonlijkheid en anderzijds door haar gestructureerde aanpak mensen aanzet tot het maken van stappen. Zowel in hun werkzame als in hun persoonlijke leven.”

Heidi Jansen, loopbaanadviseur en opleider

 

“Monique zorgt voor een prettige en gemoedelijke sfeer waardoor iemand zich vrij zal voelen om te praten. Ze vindt de balans tussen persoonlijke en zakelijke elementen en weet goed tot de kern door te dringen. Tijdens de trajecten biedt zij een keur aan tools die houvast kunnen bieden ook bij toekomstige keuzes. De opdrachten zijn interessant, speels, verrassend en verhelderend.”

Edmee Verstraelen, Team manager HR Operations at DHL Finance & HR Services Asia Pacific

 

“De nieuwe onderneming die wij opgestart hebben is bij de mission statement uitstekend gecoached door Monique Wijnands. Met name door haar enthousiaste, inspirerende, kritische en creatieve wijze van coachen weet ze inzichten helder te maken. Sparren met haar is buitengewoon constructief.”

Harry Jongen, director at IC&C

Voor 90% bestaan we uit ongebruikt potentieel.
Er valt dus nog heel wat te ontdekken over
onszelf en wat we zouden kunnen.

291