WIE IS BUROPOTENTIEEL?

Ik begeleid mensen die vastlopen in hun werk of die vragen hebben rond hun loopbaan. Iedereen is altijd meer dan de optelsom van opleiding en werkervaring. Ik geloof niet in een strakke loopbaanplanning maar wel in bewust worden van nieuwe mogelijkheden. Een nieuwe keuze hoeft niet altijd verandering in te houden maar kan ook een bevestiging zijn van een vroegere keuze. In een loopbaantraject gaat het vaak om de vraag “wat wil je met je leven”.

Op een aantal momenten in je leven kom je op een keerpunt en is het goed om daarbij stil te staan. Ook stilstaan is een keuze, net als vooruit en achteruit. Het ene is niet beter dan het andere. Het gaat erom te ontdekken wat bij je past op dit moment in je leven. Over vijf jaar kan het weer anders zijn.

In een gemoedelijke sfeer weet BuroPotentieel de balans te vinden tussen persoonlijke en zakelijke elementen. Tijdens de gesprekken worden een keur aan tools geboden die houvast kunnen bieden bij toekomstige keuzes.

Speels, verrassend en verhelderend kenmerkt de werkwijze van BuroPotentieel. Ook buiten de bijeenkomsten ben ik bereikbaar voor vragen en overleg.

Het bedrijf is aangesloten bij de NOLOC, Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs, Outplacement consultants en Carrière coaches. Hiermee onderwerpt zij zich aan de in de Gedragscode vastgestelde regels. Ook kunnen opdrachtgevers en cliënten bij klachten een beroep doen op het Reglement van klachtenafhandeling  van NOLOC.

Verder is BuroPotentieel een netwerkpartner van IDplein, partner op het gebied van re-integratie, ondernemerschap en personele mobiliteit.

IDplein werkt met een breed landelijk netwerk van 120 deskundige, zelfstandige coaches om zo de kleinschalige aanpak ook op grote schaal te kunnen aanbieden. IDplein is aangesloten bij O-search netwerkVia dit netwerk is er toegang tot een groot aantal vacatures van werving & selectiebureaus in Nederland.


WIE IS MONIQUE WIJNANDS?

Mijn loopbaan bestrijkt 30 jaar werkervaring in onderwijs, maatschappelijk werk, inburgering en re-integratie. De rode draad in al mijn functies is mijn interesse en betrokkenheid bij mensen. Wat hun beweegt, hoe mensen hun leven vormgeven. Tijdens mijn laatste functie als stagecoördinator inburgering ontdekte ik dat ik de meeste energie haal uit het coachen van mensen die vastlopen in werkIk besloot het roer om te gooien.

Ik ben gecertificeerd coach voor loopbaan- en bewustzijnsontwikkeling. Dit brengt je in contact met wat je ten diepste bent. Ontdek wat je ècht wilt en maak daar ( je ) werk van! Daarnaast heb ik mij ontwikkeld in oplossingsgericht werken bij het Solutions Centre.

Ik wil mijn klanten niet alleen bereiken maar ook beraken als coach.

350